Välkomna! E-post: info@minessalong.se, Tel: 073-776 44 62

Behandlingar

massage

Permanent hårborttagning med IPL

Permanent borttagning av oönskad hårväxt på kroppen. För att uppnå bestående resultat använder vi oss av en IPL, som står för intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av melaninet i hårsäckarna och omvandlas till värme vilket i sin tur ser till att håret inte kan växa tillbaka på det behandlade området.

Läs mer

Ekologisk Ansiktsbehandling 60min

Skonsam rengöring av ansikte och dekolletage med ekologisk peeling och rengöring med Cleansing oil. Därefter följer en avslappnande ansiktsmassage som innefattar ansikte, dekolletage, axlar, nacke, huvud och överarmar.

Läs mer

Porrengöring 40min

Vid en porrengöring ligger fokus på att rengöra huden, därefter ekologisk peeling för att ta bort döda husceller för att sedan med en ångapparat öppna upp porerna.  Behandlingen avslutas med en ekologisk mask.

Läs mer

Hudföryngring

Hudföryngring med IPL är en ljusbehandlingsmetod för att få en fräschare hud, med ny lyster, mindre porer, reducerade kärl och pigmenteringar.

Läs mer

Ytliga blodkärl

Med Skinrejuvenation, baserad på IPL-teknik kan vi idag behandla dessa ytliga blodkärl både skonsamt och effektivt, utan att slipa eller skada huden.

Läs mer

Pigmentfläckar

Vid pigmentbehandling alstras ljus med en lokal värme som får pigmenten att blekna. Man kan ofta se att pigmentfläckar övergående antar en lätt brungrå ton, innan de bleknar.

Läs mer